Rólunk

A 2007-ben Semmelweis Egyetem által alapított Semmelweis Egészségügyi Kft., az Egyetem szakmai hátterére, valamint a 25 egyetemi klinikán és intézetben tapasztalatot gyűjtő több, mint 300 orvosára támaszkodva a legszélesebb körben nyújt magas színvonalú szolgáltatásokat fizetős magyar és nemzetközi ügyfeleinek.

A Kft. A Semmelweis Egyetem által biztosított professzionális szakmai háttér miatt a piac legbiztonságosabb magánegészségügyi szolgáltatója.

SEMMELWEIS EGYETEM MAGÁNEGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÁSOK
SZAKRENDELÉSEK

Felnőtt
andrológia, bariátria, belgyógyászat, bőrgyógyászat, érsebészet, fogászat, gasztroenterológia, genomikai medicina – ritka betegségek, neurológia, nőgyógyászat, ortopédia, proktológia, pszichiátria, sebészet, szemészet, urológia

Gyermek
ortopédia, pszichiátria, pulmonológia

KÉPALKOTÓ DIAGNOSZTIKA
CT, MR, PET-CT, PC CT, RTG, UH, szcintigráfia, tomoszintézis

Képalkotó diagnosztikai vizsgálatainkat a legmodernebb berendezések segítségével végezzük, mely közül ki kell emelni a Photon Counting CT- t, melyet a világon az elsők között üzemeltek be a Semmelweis Egyetemen. Ennek alkalmazása egyedülálló módon, a klasszikus CT készülékkel szemben sokkal kevesebb sugárterhelés mellett sokkal részletesebb térbeli felbontást tesz lehetővé, így lehetőséget nyújt az orvosnak, hogy az eltéréseket már egy nagyon korai szakaszban felismerve a lehető legpontosabb lelet készülhessen.

LABORVIZSGÁLATOK
FEKVŐBETEG-ELLÁTÁS
andrológia, bariátria, nőgyógyászat, ortopédia, plasztikai sebészet, proktológia, sebészet, urológia

A műtétek hátterét a Semmelweis Egyetem eszközparkja és szükség esetén intenzíves ellátása biztosítja, a szülések esetén pedig a PIC osztály jelent olyan hátteret, amelynek a megléte maximális biztonságot jelent a kismamának és a babának.

Call center: +36 1 550 7007
Hétfő / Kedd / Szerda / Csütörtök 08:00 – 18:00
Péntek 08:00 – 16:00

Vezetőink

Kovács Róbert
Kovács Róbert

Ügyvezető

Spitzhütel Roland
Spitzhütel Roland

Pénzügyi és adminisztrációs igazgató

Tóth Judit
Tóth Judit

Szolgáltatásszervezési igazgató

Ügyfeleink véleménye

“Sokszor voltam Önöknél a gerincsérveimmel, teljesen maximalista módon kiértékelt leletet kaptam, elégedett vagyok, máskor is Önöket választom, ahogy évek óta. Persze jobb lenne egészségesnek lenni.”
“Több éve járok és eddig minden rendben volt. Kiemelném Dr. Tóth Mónika profizmusát, kedvességét, de a többiekről is csak elismerően tudok nyilatkozni. ”
“Mammográfiás vizsgálatot csak Önöknél végeztetek. Az ottani egészségügyi személyzet, doktornő kimagaslóan kedvesek, gyorsak, precízek. Köszönöm. ”
“Nagyon örültem, hogy egy héten belül sikerült a CT vizsgálatra az időpontot megkapnom.
Ami fontos volt, hogy az eredmény az ígért 3. munkanapon belül meg is érkezett.
Így további vizsgálataimat is mielőbb meg tudtam csináltatni a gyógyulásomhoz.
Köszönöm.”
“Kellemes légkör, mindenre kiterjedő, készséges információ nyújtás, tájékoztatás. ”
“Abszolút rugalmas, korrekt, pontos telefonos ügyfélszolgálat.
A helyszini vizsgálat gördülékenyen, óramű pontossággal müködött.
Köszönet minden közreműködő munkatársuknak.”
“Profizmus, maximális szakmai tudás, empátia és odafigyelés, mindez gördülékeny ügyintézés és szervezettség mellett. Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget, az emberi hozzáállást és kedvességet!”
“Nem először veszem igénybe szolgáltatásaikat. Önöknél mindig maximális törődést, magas szinvonalú ellátást kaptam és kapok úgy az orvosoktól, mint a segitő személyzettől. Bármilyen bőrgyógyászati problémámmal továbbra is Önökhöz fogok fordulni és nagyon köszönöm az eddigi kiváló közreműködésüket.”
“A végletekig elégedett vagyok minden szempontból a nyújtott szolgáltatásokkal.
Több éve már teljes lelki nyugalommal vesszük igénybe az egészségügyi szolgáltatásaikat az egész családom beleértve a 84 éves édesanyámat is.”
“Ezúton is köszönöm a gördülékeny ügyintézést és a magas színvonalú ellátást. A szolgáltatással maradéktalanul meg voltam elégedve. ”
“Hálásan köszönöm mindenkinek, akivel alkalmam volt találkozni ez alatt a rövid idő alatt. Maximálisan elégedett vagyok a kft nyújtotta szolgáltatással. Köszönöm szépen!”
Szakterület - kereső Orvoskereső

Blog

Utazási medicina – oltás és gyógyszeres megelőzés

Utazási medicina – oltás és gyógyszeres megelőzés

Dr. Kardics Kinga a Semmelweis Egyetem Gyermekgyógyászati Klinika trópusi betegségek szakorvosa, - akinek kiemelt szakterülete a gyermekek kezelése - többek között elmondta, hogy az utazás megtervezésénél is a tudatosság legyen a fő szempont. Az utazás előtt 6-8 héttel tájékozódjunk az úticélhoz kapcsolódóan, és keressünk fel oltóközpontot konzultációra és esetleg a szükséges oltások beadására is. Tovább

Központi előjegyzés:

Hétfő – Csütörtök: 08:00 – 18:00

Péntek: 08:00 – 16:00

+36 1 550 7007

elojegyzes@semmelweispremium.hu

Social media